top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBob Kort

Inleidende Blog

Bijgewerkt op: 18 sep. 2023

In het verleden heb ik regelmatig blogs geschreven over op maat gemaakte designtrappen en alles wat daar bij komt kijken in mijn functie als directeur-eigenaar van een trappenbedrijf. Op een gegeven moment was ik m.n. blogs aan het schrijven t.b.v. de vindbaarheid in de zoekmachines. Op zich natuurlijk geen slecht doel maar het maakt het toch eenvoudiger als je er met passie over kunt schrijven zoals dat bij mijn eerste serie blogs over trappen wel het geval was.



De totaal andere uitgangspositie m.b.t. het coachen van ondernemers en leidinggevenden zie ik als een uitdaging waar ik erg veel zin in heb. En dus het schrijven van blogs over onderwerpen gerelateerd aan het coachen is voor mij een mooie nieuwe uitdaging.

Voor de eerste serie blogs heb ik een aantal onderwerpen geselecteerd waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen. En waarbij een coach je handvatten kan geven om er op een goede manier mee om te kunnen gaan. Ik realiseer me dat een onderwerp per persoon en per bedrijf kan verschillen en dat je deze blogs dus niet automatisch op een individuele situatie kunt projecteren. Er moet ook nog werk overblijven voor de coach 😉


Ik probeer in mijn blogs een eerste aanzet te geven om situaties te benoemen en inzichtelijk te krijgen. Over de volgende onderwerpen hoop ik de komende periode blogs te schrijven:


- Delegeren

- Een eigen bedrijf beginnen

- Toekomstvisie

- Beëindigen carrière

- Carrière switch




bottom of page