top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBob Kort

Een eigen bedrijf beginnen

Bijgewerkt op: 18 sep. 2023

Als ondernemer is mijn eerste reactie meestal aan iemand die mij vertelt over zijn of haar voornemen om een bedrijf te beginnen: doen!


Dat is uiteraard een positief advies en een daarop volgende vraag is: wat heeft je doen besluiten om een eigen bedrijf te beginnen? Als ondernemerscoach ben ik geïnteresseerd in de motivatie, hoe iemand zich heeft voorbereid en wat het doel van het ondernemerschap is.


Het beginnen van een eigen bedrijf is een hele onderneming 😉 Daar gaat vaak een uitgebreide oriëntatie en voorbereiding aan vooraf. Zaken als een marktonderzoek, ondernemingsplan en financiering zijn een paar belangrijke zaken om doorheen te ploegen voordat de meer praktische zaken in het zicht komen zoals het zoeken van de juiste locatie, het maken van een website, het eventueel vinden van de juiste medewerkers ect.



Als ervaren ondernemer heb ik deze zaken allemaal al een keer meegemaakt en in mijn hoedanigheid als ondernemerscoach wil ik je graag daarbij begeleiden en eventueel adviseren. Enerzijds om in de oriëntatiefase een goede afweging te kunnen maken, anderzijds om je tijdens het opzetten van je bedrijf te adviseren en/of te begeleiden.


Schroom niet om een eerste geheel vrijblijvende afspraak met mij te maken!


bottom of page